• Vandaag nog op de werf
  • Gratis levering en plaatsing
  • Gratis vochtmetingen
21 reviews
5/5
Bouwdroger.com
Visit our shop for the latest prices.
Briel 17 9200 Baasrode
0476/20.41.56
Onze troeven

Bel ons 0476/20.41.56

Bekijk de infovideo
over bouwdroger

Bestrijd bouwstof met stofafzuiging

Bouwen of renoveren en stof gaan hand in hand. Maar dat wil daarom niet zeggen dat jij of de mensen op je werf de hele tijd stof moeten inademen. Bij Bouwdroger.com kan je namelijk verschillende oplossingen voor stofafzuiging huren, al dan niet samen met een vernevelaar. Waarom stofafzuiging noodzakelijk is? Dat lees je hier.

Stofafzuiging in de werkplaats: waarom?

Wist je dat werknemers in de bouwsector een verhoogd risico lopen op stoflongen en andere kwalijke longziektes die veroorzaakt worden door bouwstof? Het is dus belangrijk om te zorgen voor een goede stofafzuiging van je werkplaats. Zo wordt het stof uit de lucht gefilterd en blijft je werkomgeving langer werkbaar. Bovendien kan je met een stofafzuiger andere schadelijke stoffen uit de lucht filteren. Denk maar aan schimmelsporen en asbeststof. Handig, maar vooral: veilig en gezond.

Welke stofafzuiging is geschikt voor mijn werkomgeving?

Bij Bouwdroger.com weten we hoe belangrijk een goede stofafzuiging is. Daarom werken we uitsluitend met kwalitatief, professioneel materiaal. De luchtreinigers uit de TAC-serie vormen de ideale oplossing voor luchtafzuiging en -reiniging. Afhankelijk van de grootte van de werkruimte, kan je kiezen voor de TAC 1500, de TAC 3000, de TAC 5000 en de TAC 6500. En voor wie graag nog wat extra informatie of raad krijgt in verband met stofafzuiging: geen nood, wij geven je gratis advies.

Stofafzuiging en vernevelaar 

Heb je meerdaagse sloopwerken gepland in een droge of winderige periode? Weet dan dat aannemers sinds 1 januari 2017 verplicht zijn om in dergelijke omstandigheden maatregelen te treffen om stofverspreiding tegen te gaan. Mobiele stofafzuiging combineren met een vernevelaar is dus slim. Op die manier wordt het stof als het ware uit de lucht gewassen. Vernevelaars zijn trouwens eenvoudig in onderhoud en makkelijk bijvulbaar. Zeg dat Bouwdroger.com het gezegd heeft!

 

Huur je stofafzuiging bij Bouwdroger.com

Mobiele stofafzuiging? Die huur je bij Bouwdroger.com. Wij leveren en plaatsen je stofafzuiger niet alleen volledig gratis, je kan ook gratis gebruikmaken van onze verlengsnoeren. Naast stofafzuiging kan je in de verhuurshop van Bouwdroger.com ook bouwdrogers, vernevelaars, ventilatoren en andere toestellen huren. En psssst, wij zijn nog altijd de goedkoopste in België. Vraag dus vandaag nog een offerte aan via het contactformulier!

Onze meest populaire keuzes:
Ontdek ons volledige assortiment
stofafzuiging stofafzuiging huren vernevelaar Stofafzuiging werkplaats bouwstof
CONTACT
Vragen? Neem contact op!

Adres magazijn
Briel 17
9200 Baasrode

Maatschappelijke zetel
Houtenmolenstraat 69B
B-9255 Buggenhout

0476/20.41.56
info@bouwdroger.com

Heb je vragen? Stel ze via onze live chat stofafzuiging stofafzuiging huren vernevelaar Stofafzuiging werkplaats bouwstof
 
Offerte
aanvragen